zaterdag 4 december 2010

Vrijdag 3 December

Vandaag op weg naar Kissimmee, we zijn ongeveer om 09.30 vertrokken uit Naples we wilde de weg binnendoor nemen over la Belle en Sebring over de 27 naar Haines City en dan Kissimmee.

We waren drie kwartier onderweg toen we erachter kwamen dat we de laptoptas met daarin de laptop vergeten waren dus direct omgekeerd en terug naar Naples.
Daar aangekomen liep Cynthia naar de lobby en daar hielden ze gelijk de laptoptas omhoog, dus ze hadden hem al in de kamer gevonden en wij blij dat we hem weer terug hadden.
Wij weer op weg vanaf Fort Myers naar La belle rijd je over een rustige weg maar toch vierbaans met aan beide kanten sinasappelbomen.




Net voor Sebring zijn we gestopt bij een Publix om daar een paar belegde broodjes te halen die ter plekke gemaakt worden,we wilde er twee nemen maar toen we zagen aan de mensen voor ons hoe groot dat ze waren hebben we er maar 1 gedaan en dat was meer dan genoeg.
Net voorbij Haines City zijn we de 4 opgereden voor het laatste stuk naar de 192, en dat komt gelijk lekker bekend voor eerst langs Old Town en toen het stoplicht met de afslag naar Cane Island waar we nu gewoon rechtdoor moesten.
Ongeveer 3 kilometer verder gaan wij linksaf naar Club Cortille, het condonummer hadden we snel gevonden.


We zitten op de eerste verdieping, hoger kan niet want er is alleen begane grond en de eerste verdieping bij de lockbox gekomen de code ingetikt maar hij ging niet open, nog een keer of vijf geprobeerd maar het lukte niet. Toen maar naar het clubhuis gereden en daar was nog iemand die even voor ons gebeld degen die ze belde wist direct waar om ging en ik kreeg een nieuw nummer waar het wel mee lukte .
Het is een mooie condo die niet onder doet voor Cane Island vinden wij, we hebben drie slaapkamers en twee badkamers en het ziet er perfect uit[waren er toch een beetje bang voor].
De spullen uit de auto gehaald en even naar de Publix gereden voor de boodschappen en toen de koffers uitgepakt.
Morgen maken we er een rustige dag van en we moeten om half vijf op het vliegveld zijn om onze zoon op te halen, we hopen voor hem dat hij een betere vlucht heeft als wij vorige week.

5 opmerkingen:

  1. dusss ga ik voor de derde keer op een rij een reactie proberen te plaatsen
    hoop dat de reis voor jullie zoon inderdaad beter verloopt.
    blij om te horen dat club cortile bevalt. hoop alleen dat bij jullie het internet het wat beter doet, dan bij ons, want hier is het echt rampzalig.
    als ik nu in een bepaald hoekje ga staan in huis en niet beweeg, behoud ik het internet en hoef ik gelukkig niet de kou 's avonds nog in.
    nou hele fijne dag morgen. ben benieuwd naar jullie verdere plannen. wij gaan morgen naar magic kingdom en zondag naar universal
    veel plezier
    groetjes rebecca

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hé leuk... aangekomen in Orlando area.. enne prachtige foto's van jullie verblijf, ik zou zo ruilen hoor. Wat leuk dat jullie zoon ook komt, wij gaan dat ook meemaken in Oktober volgend jaar, dan komt Jasper de laatse 8 dgn aansluiten... Dus we kunnen ons voorstellen dat dit een feestje is.

    Nou heel veel plezier we lezen graag mee.

    Rick en Mandy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is bij jullie alleszins een stuk beter dan hier in België op dit moment ! We volgen jullie belevenissen dus graag op de voet op :)
    Groetjes,

    Hilde en co

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jullie onderkomen zier er prima uit. gezellig dat jullie zoon langs komt. Veel plezier in Orlando en omgeving.
    Groet uit een koud en wit Nederland.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er mooi uit allemaal. Hopelijk komt jullie zoon snel! Geniet ervan.

    BeantwoordenVerwijderen