donderdag 9 december 2010

Donderdag 9 December

Vannacht kregen we het bericht van Richard dat hij toch niet genoeg opgeknapt was voor de lange vliegreis.
We vinden het wel jammer maar zagen er toch ook wel tegenop dat hij nog niet goed opgeknapt de lange reis alleen moest maken,dus die houd hij nog tegoed van ons[goede reden voor volgend jaar].
Dus wij gaan de laatste week in vandaag nog een beetje bijkomen en morgen naar Island of Adventure. Zaterdag staat Seaworld weer op het programma en zondag willen we kijken of we kaartjes kunnen krijgen voor de Christmas Party.
Alleen even opzoeken waar ik die kaartjes kan halen want ik kan hier niet printen,en om nu te wachten tot zondag bij de kassa dan zijn ze misschien uitverkocht.
Cynthia is Marina gaan uitzwaaien, even verderop zit hier een mooie boedistische tempel en daarna nog meegegaan naar Florida Mall



>en nog een laatste foto van Marina bij M&M's winkel.


In de middag zijn we even naar Downtown Disney geweest en daar hebben we gelijk de kaartjes voor de Christmas Party voor zondagavond gekocht.
Daar even rondgelopen en toen zag ik twee bekenden lopen [Pieter en Petra/Penpe]
die wij al konden van Cane Island vorig jaar dus lekker een half uurtje in het zonnetje een beetje bijgeklets.




Vanavond gaan we wat eten bij Five Guy's burgers waar ik veel op andere blogs over gelezen heb dus die gaan we even proberen.
En we moeten toegeven het zijn geen verkeerde burgers ook de patat is erg lekker.
Daarna zijn we nog een paar winkels langs geweest waar we nog een paar shirts en schoenen hebben gescoord.
Zometeen als we thuis komen even het grootste koffer vullen met alle nieuwe spullen om te kijken of we nog ruimte hebben.
Tot morgen.

9 opmerkingen:

  1. hahahaha, ruimte over??? ben benieuwd, wij hebben er een extra koffer bij moeten kopen, ondanks de grote extra tas die we al mee hadden genomen met de heenreis in onze andere koffers. wat ontzettend jammer dat jullie zoon niet kan komen, maar fijn dat het inderdaad een goed excuus geeft.....
    die m&m's winkel leek mij ook wel erg leuk, dus wie weet dat wij daar ook nog d ekomende dagen komen, maar wij gaan zaterdag al weer naar huis, helaas! fijnd at mickey's christmas party is gelukt. het is echt superleuk!!!
    heel veel plezier en tot morgen!groetjes rebecca

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vreemde culturen boeien me, dus de foto's van de tempel doen me wel wat. Adresje is altijd welkom, willen we ook wel eens bezoeken :)
    Tof dat jullie Pieter en co zijn tegengekomen in dat wereldgroots USA gebied :)
    Fijn verslagje, tot de volgende !
    Groetjes,

    Hilde en co

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Helemaal leuk dat jullie Pieter en Petra gesproken hebben.. Small world. En te gek dat jullie kaarten hebben voor de kerstparty, wij vonden het ook erg fraai om te doen.

    Jammer dat Richard toch niet komt, volgende keer beter. Beterschap voor hem..

    Tot morgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jammer hoor, dat Richard niet kan komen, maar wel gezellig dat jullie je oude 'buurtjes' tegen zijn gekomen. Altijd leuk om even bij te praten!

    Jullie hebben nog plannen en tijd genoeg voor de Floridavakantiepret, dus geniet er van. Zolang het kan!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke dag weer, gezellig dat jullie Pieter en Petra tegenkwamen.
    Jammer dat jullie zoon niet kon komen, hij zal het wel heel erg vervelend vinden, zomaar een weekje Florida moeten laten gaan. Volgend jaar misschien? Nog veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zien nu pas dat jullie zoon niet kan komen, hadden in het vorig bericht jullie nog veel plezier gewenst als hij er ook was. Erg jammer, we hopen dat hij weer snel helemaal de oude zal zijn.

    Jullie hebben in ieder geval weer een leuke dag gehad met een heerlijke Five Guy's Burger. Fijn dat jullie al de kaartjes hebben voor de Christmas Party op zondag.
    Leuk dat jullie Penpe zijn tegen gekomen. Veel plezier nog.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jammer dat jullie zoon niet meer kan komen.
    Was een relaxed dagje en leuk dat je mede forummers tegenkomt!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. It's a small world, leuk zo'n onverwachte ontmoeting.
    wij vinden de patat van Five Guys ook zo lekker!
    Top dat het met de kasrtjes is gelukt.
    groet Christa

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Jammer van Richard, maar een goede reden voor volgend jaar idd ! Heerlijk weer om die foto's van Downtown Disney te zien, altijd heerlijk daar ! Have fun !

    BeantwoordenVerwijderen