maandag 6 december 2010

Maandag 6 December

Vandaag komt er een nichtje van ons over uit Daytona die daar ook op vakantie is ze blijft een paar dagen, we hebben toch ruimte genoeg in de condo.
Ze gaat samen met Cynthia de hele dag shoppen en ik maak er een rustige dag van, ga vanmiddag een uurtje hardlopen om mijn conditie bij te houden en een verkoudheidje er uit te lopen.
Het is vandaag een stuk frisser de temperatuur komt niet boven de 56 graden maar gelukkig wel met zon, dus een trui aan.
Morgen is het de bedoeling dat we naar Seaworld gaan.
(Cynthia): Vandaag is Marina gearriveerd en nog jarig ook. Natuurlijk werden eerst de auto's bekeken en gekeurd toen de weekendtas afgezet en na een kop thee&koffie zijn wij richting Premium Outlets vertrokken. Strak blauwe lucht, wel wat frisser maar om te shoppen weer het ideale weer. Geweldig, zoveel keus, de dollarkoers is gunstig en van de recessie is hier weinig te merken.
Met Marina kon ik heerlijk alle winkels van binnen bekijken, da's niet het geval met Theo. Tussendoor in het foodcourt een broodje gegeten bij 'Subway' en koffie van Starbucks. Het volk is hier bezig in te slaan voor kerstcadeaus en het was best druk en rommelig in de winkels.


.
Daarna zijn we naar een Walmart geweest, daar kan men alles maar vooral hebbendingetjes kopen, tot 'red pears' toe.
Toen wij buiten kwamen was het al donker, Theo onze aankopen getoond,
aan zijn gezicht te zien was hij blij dat die thuis was gebleven en Marina heeft voor haar verjaardag getrakteerd bij Longhorn, nou dat was super (zie foto's).




Ik ga nu ook genieten van de laatste verjaardagsnieuws.

7 opmerkingen:

  1. He genieters, weer een lekkere dag, de één hardlopen en wat relaxen... De anderen heerlijk shoppen, eigenlijk gewoon doen waar je zin in hebt. Ik zou ook wel even door de walmart willen ;-))

    Tot morgen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En...verder nog bekenden gezien bij LOnghorn? Forumleden of zo.....;-). Gezellig; bezoek! En nog handig ook, hoefde Theo niet mee om te muilezelen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een heerlijke foto's weer ! 't Shoppen is precies goed meegevallen. 'k Zie zelfs een Timberland-zak :)
    Stuur je wat naar ons op ? :))
    Groetjes,

    Hilde en co

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heerlijk dat jullie weer zo genoten hebben, ieder op zijn eigen manier, daar heb je dan ook vakantie voor toch?
    Geniet morgen van Sea World, en veel plezier met elkaar.
    Wij zijn wel een beetje jaloers op jullie hoor.

    Tot morgen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Grappig, toen ik de foto's van jullie nichtje zag, herkende ik haar van haar eigen blog. Wat leuk dat 2 blogs zo samen komen. Veel plezier in Seaworld.
    Groet Christa

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Goed geshopt zie ik!! Longhorn is dus lekker om te gaan eten?

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die steak ziet er helemaal niet verkeerd uit ;-)

    BeantwoordenVerwijderen