maandag 13 december 2010

Maandag 13 December

Florida is KOUD, HOT nieuws op TV, jonge plantjes dreigen kapot te vriezen, aardbeien gaan heel duur worden en zelf de bloemenperken zijn voor de kou ingepakt.




Vanmorgen lekker uitgeslapen en na een uitgebreide brunch zijn wij (de tolwegen vermeden) binnendoor 't amerikaanse landschap naar Winter Garden gereden



en daar wat gewandeld maar niet lang door de kou hadden wij snel besloten om toch naar de Florida Mall te gaan waar het heerlijk warm was om te kijken, kijken en...(als je hier loopt koop je heus wel wat hoor)...te wandelen.
Daarna zijn wij bij Publix broodjes en koffie voor het ontbijt morgen gaan halen en na van de zonsondergang genoten te hebben bij Golden Corral gaan eten. Het was heel lekker, 't is in buffetvorm en na de royale zelfgeschepte sla met alles erop en eraan. Daarna een goed steak, gegrilde kip, champignons, uien, paprika, boontjes, spruitjes, puree, sausjes etc.en niet te vergeten de warme broodjes dus: smikkelen maar. Nagerecht van vier soorten(stukjes)taart, sommige lekker warm, met ijs, nootjes, slagroom en M&Ms. De ober bracht koffie als afsluiting. Theo heeft ook heerlijk gegeten, maar de details bespaar ik jullie maar. Voor $21 met zo'n tweeën hoef je niet te koken.
Morgen is 10% korting voor boven de vijftig dus: shoppen voor de laatste dingen.


Wederom een relax vakantiedagje.
Tot morgen.

4 opmerkingen:

  1. Fotos van Disney zien er goed uit. Hier in Tennessee is alles nog meer kerst. Of komt dat omdat er sneeuw ligt. Morgen gaan we naar knoxville enwoenssag naar de smokey mountains daar schijnt het mooi te ij geniet er nog van de laatste dagen. Gr. Marina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie zonnige foto's weer vandaag ;-)

    Wij zijn benieuwd waar dat paard staat, want dat is toch wel een leuk fotografie-object.

    Morgen (dinsdag) kaan wij naar Kelly Park en nemen een toeristische route binnendoor, ben benieuwd wat we allemaal gaan zien onderweg :-)

    Mocht je gaan shoppen voor een fleece-jack, kijk dan even bij Tommy Hilfiger ( tip van Petra )

    Groetjes vanaf Cane Csland Loop,
    Pieter & Petra "PenPe"

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijke dag hebben jullie weer gehad, wij willen eigenlijk ook eens een kijkje gaan nemen bij Winter Garden.
    Geniet nog maar even van het shoppen.

    Veel plezier nog.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke dag was dat, afgesloten met lekker eten. Wij zijn nog nooit bij Golden Coral geweest, maar heb er al zoveel positiefs over gelezen, dat wij het komende zomer zeker gaan ervaren.
    Jammer dat het zo fris blijft, maar dat geeft wel een goed excuus om lekker te shoppen.
    ;-)) Christa

    BeantwoordenVerwijderen